ONZE WERKWIJZE

 
YES, I DO!
Gefeliciteerd, jullie gaan trouwen! Jullie trouwdatum is bekend en jullie gaan je nu oriënteren hoe jullie je mooiste dag willen beleven. Welke jurk, welk pak, wie nodig je uit, welke locatie en welke trouwfotograaf?
DATUM CHECK
Meestal leg je als eerste de trouwlocatie vast. Maar net zo belangrijk is het op tijd regelen van een fotograaf. Past onze stijl van fotografie bij jullie en willen jullie graag nader kennis maken? Check dan of jullie datum nog beschikbaar is. Wij houden jullie datum automatisch 48 uur vrijblijvend gereserveerd.
KENNISMAKING
Als jullie datum nog beschikbaar is, kunnen we vervolgens een (vrijblijvend) kennismakingsgesprek inplannen. Jullie zijn welkom bij Loes in Vlissingen of Ilse in Hellevoetsluis. Maar ergens anders afspreken is natuurlijk ook mogelijk! Of willen jullie liever skypen? Dat is ook geen probleem. Wij nemen tijdens de kennismaking jullie dag en wensen door en laten de verschillende mogelijkheden van onze pakketten en trouwalbums zien.
OPDRACHTBEVESTIGING
Wij begrijpen heel goed dat jullie na het kennismakingsgesprek nog even willen nadenken. Als jullie ervan overtuigd zijn dat wij jullie trouwfotografen zijn, ontvangen jullie van ons een offerte. Als de offerte is ondertekend en de aanbetaling is voldaan (20% van het offertebedrag) is de datum definitief voor jullie vastgezet. Vanaf nu kunnen jullie inloggen op jullie eigen online omgeving. Hier vinden jullie onder andere de opdrachtbevestiging, pakketkeuze en andere bijzonderheden die wij tijdens het kennismakingsgesprek hebben besproken. Tevens kun je online gemakkelijk contact met ons opnemen als je tussendoor vragen hebt, maar bellen mag natuurlijk ook.
LOVESHOOT
Tijd voor een eerste kennismaking met de camera! Als jullie bij ons een pakket hebben geboekt, krijgen jullie de loveshoot van ons cadeau. In jullie eigen online omgeving kun je een datum voor de loveshoot plannen. De loveshoot vindt plaats vóór jullie trouwdatum zodat jullie alvast kunnen wennen aan ons en de camera. En hoe leuk is het om een foto van jullie loveshoot te gebruiken voor bijvoorbeeld de uitnodiging? In de online omgeving vinden jullie alle informatie en tips voor de loveshoot. En foto's download en deel je eenvoudig in de online gallery.
DE LAATSTE VOORBEREIDINGEN
Een aantal weken voor de bruiloft nemen wij nog een keer alles goed met jullie door, zodat alles soepel verloopt en je op je mooiste dag nergens zorgen over hoeft te maken. Wij hebben hiervoor speciaal een aantal vragenlijsten ontwikkeld die jullie in je eigen online omgeving kunnen invullen op een moment dat het jullie het beste uit komt. Zo weten wij zeker dat we alle benodigde informatie van jullie hebben.
DÉ DAG
Het is zover! Jullie trouwdag! Wij zorgen dat we ruim op tijd aanwezig zijn. Wij zijn gedurende de dag zo onopvallend mogelijk aanwezig, zodat jullie heerlijk en ontspannen kunnen genieten van jullie mooiste dag. Laat het maar ons over om die spontane en dierbare momenten goed in beeld te brengen! En natuurlijk gaan we ook naar jullie favoriete locatie(s) om de trouwreportage compleet te maken.
ONLINE GALLERY
Na de bruiloft gaan wij direct aan de slag met jullie foto's. Binnen 24 uur kunnen jullie in de online gallery alvast genieten van een 'sneak peak'. Dit zijn ongeveer 10 foto's die wij alvast voor jullie geselecteerd hebben en je gelijk kunt downloaden, delen met vrienden en familie of je social media. Erg handig als je kiest voor een 'offline' bruiloft (lees onze blog over de offline bruiloft).
Binnen drie weken zijn al jullie foto's beschikbaar in de online gallery. In de online gallery kun je de foto's downloaden (op hoge resolutie), foto's delen met vrienden en familie en eenvoudig afdrukken en andere producten bestellen.
TROUWALBUM
Via de online gallery kunnen jullie zelf aangeven welke foto's jullie graag in het trouwalbum willen hebben. Wil je liever dat wij een selectie maken van jullie foto's? Geen probleem! Wij sturen jullie zo snel mogelijk een proefversie van het album. Als deze proefversie door jullie wordt goedgekeurd, gaan wij verder met de bestelling van het album. Levering van het album duurt ongeveer 1 a 2 weken nadat jullie de proefversie hebben goedgekeurd. Wij komen het album graag bij jullie brengen, maar uiteraard zijn jullie ook welkom in Vlissingen of Hellevoetsluis om het album te komen bewonderen. Hebben jullie een pakket geboekt inclusief ouderalbums? Ook deze worden gelijk met jullie trouwalbum aan jullie overhandigd.